lunes, 28 de septiembre de 2009

Comiat dels Vocals David & Marga





Avui m'he desperta’t i encara amb una mica de mal de cap, he pensat que he tingut un somni ven estrany, divendres uns repartidors de pixes van envair casa nostre i de cop ens vam veure vestits de superdad's, una espècie de supermans però amb una capa no voladora.

I arrel d'aquí van començar a succeir fets inèdits, estàvem prenent mojitos i al cap de poques hores esmorzàvem sent honorats com a superherois en un bar del costat de casa.




Seguidament agafàvem un tren molt ben acompanyats i arribàvem a una estació plena de gent que ens aclamava per haver salvat el mon o alguna cosa similar.





I tornàvem a desplaçar-nos, a d’alt d’una muntanya, al costat d’un monestir fèiem una excursió amb moltes trampes per tal de mostrar als nostres seguidor el concepte de l’amor.







Un picnic molt variat i concorregut va donar pas a realitzat saltirons per l’aire, passàvem d’un arbre a un altre com els ewoks.





I per acabar les aventures del dia ens vam transformar en jugadors de la NBA, amb una rivalitat i una competitivitat màxima on vam ser tots triomfadors i així vam poder celebrar un sopar i desprès realitzar una sèrie de proves molt familiars i entranyables que ens van de descobrir als superdad’s que per sobre de tot l’amor triomfa en nosaltres gràcies a la gran confiança i coneixement dels superherois que tenim.

No hay comentarios: